Power by Viva
Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Βερολίνο

Βερολίνο

Βερολίνο

Τα φθηνότερα αεροπορικά για Βερολίνο κάθε μέρα!

Από
Η φθηνότερη τιμή που βρήκαμε είναι 194€ στις 20 Απριλίου 2020
Το ημερολόγιο συμπληρώνεται αυτόματα από τις αναζητήσεις των τελευταίων 24 ωρών.

Ταξίδι στο Βερολίνο

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα Euro (€)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Βερολίνο βρίσκεται στην Ανατολική περιοχή της Γερμανίας , περίπου 70 χλμ από τα σύνορα με την Πολωνία.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Με πτήσεις της Lufthansa και της Aegean φθάνετε στο αεροδρόμιο του Tegel (TXL) και με πτήσεις της Easyjet φθάνετε στο αεροδρόμιο του Schoenefeld (SXF)

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Θα βρείτε 3 διαφορετικές ζώνες (A,B,C) και την  εταιρεία BVG που ηγείται των πάντων στο κομμάτι των συγκοινωνιών , διαθέτοντας τόσο μετρό , σιδηρόδρομο αλλά και τραμ. Οι σταθμοί του μετρό είναι αρκετά πυκνοί και κοντινοί,  χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως συνδέονται και όλοι μεταξύ τους.  Μπορείτε πάντως να βρίσκετε συρμούς ανα 1-2 λεπτά ειδικά τις ώρες αιχμής καθώς υπάρχουν 10 διαφορετικές γραμμές. Τα λεωφορεία είναι λιγότερα εξυπηρετικά ενώ πολύ πρακτικό θα βρείτε το τραμ. Πολύ εύκολο επίσης είναι η μετακίνηση και με ταξί.

ΜΝΗΜΕΙΑ

Σίγουρα αξίζει να ενημερωθείτε για το Τείχος του Βερολίνου και την Πτώση του στο παλαιό σημείο ελέγχου Checkpoint Charlie.Στο μέσο της πλατείας Pariser υπάρχει η Πύλη του Βραδυμβούργου το οποίο έχει χτιστεί στα αρχαιοελληνικά πρότυπα. Επίσης πολύ γνωστό και μοντέρνο μνημείο είναι ο Πύργος στην Alexander plaza. Μπορείτε ακόμα  να δείτε και το Σοβιετικό Μνημείο για τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Στο Δυτικό Βερολίνο τώρα, μπορείτε να βρείτε ερείπια βομβαρδισμένης εκκλησίας που έχουν απομείνει από τον πόλεμο.

ΜΟΥΣΕΙΑ

Πραγματικά πολλά! Περισσότερα από 170 μουσεία περιτριγυρίζουν το Βερολίνο. Πόλος έλξης είναι το Γερμανικό Ιστορικό Μουσείο, καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Περγάμου. Μπορείτε επίσης να δείτε το μεγαλύτερο σκελετό δεινοσαύρου σε όλο τον κόσμο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γενικά το Βερολίνο αποτελεί έναν θαυμάσιο τουριστικό προορισμό. Μπορείτε να συνδυάσετε τόσο το shopping και τη διασκέδαση αλλά και την επίσκεψη μνημείων και μουσείων. Ο παλμός της πόλης είναι πάρα πολύ έντονος και νεανικός και σίγουρα θα σας συνεπάρει για να την ανακαλύψετε. Πρόκειται για ασφαλής πόλη και όπως θα δείτε όλα φαίνεται πως λειτουργούν σε απόλυτη τάξη.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

http://el.wikipedia.org/wiki/Βερολίνο

Online φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για το Βερολίνο μόνο από το Viva.gr

Το Viva.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του internet να έχει άμεση πρόσβαση στα συστήματα των αεροπορικών εταιρειών χωρίς την ενεργή συμμετοχή του πράκτορα. Μπορείτε να αξιολογήσετε και να επιλέξετε μόνοι σας, ανάμεσα από όλες τις διαθέσιμες πτήσεις προς το Άμστερνταμ, όλων των αεροπορικών εταιρειών την πιο οικονομική και βολική πτήση για εσάς. Επίσης η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και κρατήσεις ξενοδοχείων για την πόλη του Βερολίνο μέσα από το Viva.gr. Το μόνο που θα χρειαστείτε μετά, είναι η ταυτότητα σας και καλή διάθεση για να περάσετε αξέχαστα!

Σας ενδιαφέρει!

Μέσα από το Viva.gr μπορείτε επίσης να κάνετε: